• Ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ
  • Ανακαίνιση ΟΠΑΠ
  • Εξοπλισμός πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Κατερίνη
  • Ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ 34
  • Ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
  • Μελέτη και σχεδιασμός πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
  • Κατασκευή πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
  • Εξοπλισμός πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Η r&c είναι ειδικευμένη στην μεταφορά και την ανακαίνιση καταστημάτων ΟΠΑΠ, ολοκληρώνοντας τα έργα με ταχύτητα, ποιότητα και συνέπεια.

Ο στόχος μας;
 Ένα μοναδικό, υπερσύγχρονο, άρτιο αποτέλεσμα.
Το μυστικό μας;
Απλό! Έμπνευση, μεθοδικότητα και φρέσκιες ιδέες σε συνδυασμό με την άριστη υλικοτεχνική υποδομή και τα πιο εξελιγμένα μέσα.
Με βασικό μας μέλημα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και την πλήρη απόδοση κάθε επιθυμίας του, επιστρατεύουμε στο μέγιστο τις δυνατότητες του εξειδικευμένου προσωπικού μας για να εκπονήσουμε εμπεριστατωμένες μελέτες, τέλειο σχεδιασμό και άψογη κατασκευή.  Η τεχνογνωσία των οργανωμένων συνεργείων μας, μας επιτρέπει να σας προτείνουμε τις πιο έξυπνες πρακτικές λύσεις και να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που θα αποδώσουν τα μέγιστα για τη διαμόρφωση, ανακαίνιση ή εξολοκλήρου κατασκευή του πρακτορείου σας.
Η εταιρία μας είναι εδώ για να σας παρουσιάσει μία μεγάλη γκάμα οικονομικών και ευέλικτων προτάσεων, που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας επιλογές κα επιθυμίες, προσαρμόζονται εύκολα στα θέλω, τις απαιτήσεις και τις δυνατότητές σας και αντανακλούν το προσωπικό σας γούστο και χαρακτήρα.
Η μακροχρόνια πορεία μας μέχρι σήμερα και η δυναμική παρουσία μας στο χώρο της εξολοκλήρου κατασκευής, διαμόρφωσης και ανακαίνισης πρακτορείων ΟΠΑΠ, μας έχει εξοπλίσει με τα κατάλληλα εφόδια για να χαρίζουμε στα έργα μας πρωτότυπο σχεδιασμό και ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Μέσα από τη συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από την ανανέωση και τη διατήρηση πολύ υψηλής ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες, αφουγκραζόμαστε τον παλμό της εποχής, προσαρμόζουμε το μέλλον στα μέτρα σας και σας φέρνουμε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, επιτρέποντας στο πρακτορείο σας να ξεχωρίσει και να αφήσει το στίγμα του.
Γι’ αυτό μην διστάσετε!
Αφήστε μας να γίνουμε η κρυφή δύναμη της δικής σας επιτυχίας και εντυπωσιάστε!